Skive Bibliotek – en base for læring

Har du klassen med i Skive, så kan I bruge biblioteket som en base på dagen. I kan benytte bibliotekets forskellige rum til undervisning, deres undervisningstilbud eller blot spise jeres madpakker i tørvejr.

Til læreren

Skive bibliotek har gode og inspirerende rammer. Et stort multimedierum, et roligt studierum, læsekroge, spilkonsoller og frem for alt et væld af litteratur, musik og film. Alt dette stiller de til rådighed. Det vil sige, at I har en base i byen, så du kan lægge en hel undervisningsdag i Skive.

I kan eksempelvis starte med en matematiktime i multirummet, lade taskerne blive, mens I besøger museet eller skøjtebanen og vende tilbage og spise madpakker, inden I slutter af med at arbejde med dansk.

Kontakt biblioteket og book dig ind på de relevante rum.

Studierum

Plads til kreativ udfoldelse

Plads til leg med ord, tekster og læsning

Billede

Ungdomsbøger og spil

Læringsmål

Kolofon

Forløbet er udarbejdet af SkiveDNA i samarbejde med Skive Bibliotek og kan frit benyttes og tilpasses til undervisningsbrug inden for rammerne af institutionens copydanaftale og gældende dansk lov om ophavsret. Ved kopiering og evt. ændring af materialet påtager brugeren sig ansvaret for at ovenstående rammer for brugen stadig er overholdt. 

Forløbet er senest revideret 21/11 2017.  

 

Formål: I Skive Kommune vil vi bringe skole og omverden i spil med hinanden på en nem måde. Vi vil etablere en digital ressourcebank, hvor kontakt mellem skole og eksterne partnere sættes ind i rammer, der sikrer undervisningsrelevans, kvalitet i tilbuddene, mangfoldighed og tilgængelighed. Formålet er, at børns læring i det formelle læringsrum kobles sammen med oplevelser og udforskning i hverdagslivet. 

Information

Fag:

Målgrupper: Børnehaveklasse, 1. klasse, 2. klasse, 4. klasse, 5. klasse, 6. klasse, 7. klasse, 8. klasse, 9. klasse og 10. klasse

Lektioner:

Sæson: Hele året

Pris: Gratis

Kontaktoplysninger

Børnebiblioteket

– Booking af lokaler
Booking af bogbus
Biblioteket som udstillingsrum


Vagt3@skivekommune.dk

Tlf.: 9915 7005


Skive Bibliotek
Østergade 25
7800 Skive