Kom i lære som bogvogter

Lær at passe godt på bøgerne og tag på bogvogter-kursus på Skive Bibliotek.

Vejledning

Kort om forløbet

Pas på bøgerne

En bog har sit helt eget liv, men det er op til os, hvor langt det liv skal være. Det afhænger nemlig af den måde, vi læser bogen på.

Tag på biblioteket og kom i lære som bogvogter. Kurset lærer børnene at passe godt på bøgerne. Der bliver masser af hygge, sjov og højtlæsning. Gennem kurset oplever børnene glæden ved bøger og historiernes inspiration til leg. Alle børn får et flot diplom med hjem.

Mål:

· At børnene oplever, at de selv har en opgave i forhold til det at passe på ting.

· At børnene i overensstemmelse med deres alder får en større ansvarlighed for bøgerne.

Pædagogiske materialer

Kolofon

Forløbet er udarbejdet af SkiveDNA og kan frit benyttes og tilpasses til læringsforløb inden for rammerne af institutionens copydanaftale og gældende dansk lov om ophavsret. Ved kopiering og evt. ændring af materialet påtager brugeren sig ansvaret for, at ovenstående rammer for brugen stadig er overholdt. 

Forløbet er senest revideret 5/2 2018.  

Formål: I Skive Kommune vil vi bringe dagtilbud og omverden i spil med hinanden på en nem måde. Vi etablerer en digital ressourcebank, hvor kontakten mellem dagtilbud og eksterne partnere sættes i rammer, der sikrer kvalitet i forløbene, mangfoldighed og tilgængelighed. Samarbejdet med lokalsamfundet/eksterne partnere har altid børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse for øje.

Formålet er at understøtte det gode børneliv, hvor børn er medskabere af egen læring, og hvor fokus er rettet mod barnets oplevelse, udforskning og udbytte af aktiviteterne i forløbene.

Information

Læreplanstema: Alsidig personlig udvikling

Målgrupper: 3 år, 4 år, 5 år og 6 år

Varighed: Bogvogter-kursus ca. 45 min

Pris: Gratis

Sæson: Hele året

Kontaktoplysninger

Skive Børnebibliotek

Tlf.: 99 15 70 05