Spillet er velegnet til idrætsundervisningen, da alle begynder på samme niveau uanset om de er store eller små, dreng eller pige. Undervisningen kan foregå såvel inden- som udendørs, og kan derfor afvikles året rundt.

Lærervejledningen indeholder en række øvelser, som kan laves i idrætshallen eller ude på fodboldbanen.

 Forløbet lever op til trinmålene. I kommer omkring:

  • Beherske tekniske færdigheder
  • Indgå i idrætslege med andre
  • Er ude i naturen
  • Arbejder med kropskontrol, koordination og kropsbevidsthed

Forløbet afsluttes i Skive Golfklub, hvor eleverne får mulighed for at sætte prikken over i´et og opleve golfsporten fra sin bedste side.

Hjemme

Hvis din skole ikke har et ”golf i skolen” golfsæt - kan du låne et sæt af Skive Golfklub. For booking se kontaktoplysninger.

Til undervisningen kan du tage udgangspunkt i lærervejledningen ”Golf i skolen”

Lærervejledningen kommer med forslag til hvordan du med de redskaber, der er til stede på de fleste skoler kan få sat aktiviteter og øvelser i gang, som er nye og spændende.

Eleverne skal lære at slå hårdt og blødt, langt og præcist, højt og lavt – alt sammen pakket ind i nogle sjove lege og spil, som træner en række af golfens mange aspekter.

Materialet lægger op til at der arbejdes både alene og i grupper.

Besøget i golfklubben

Efter I har arbejdet med ”Golf i skolen” sættet kan I kontakte golfklubben og aftale et besøg på golfbanen. Her vil I møde nogle af klubbens nogle af klubbens frivillige, der vil introducere jer for spillet og banen.

Efter en introduktion til spillet og banen vil det være muligt at bruge golfbanen i idrætsundervisningen.

 

Publiceret 28-09-2016