Bliv klædt på - Klæd dig på - Klæd eleverne på til prøven i kristendomskundskab
I menuen til venstre finder du forskellige emner og delemner, som du kan bruge i undervisningen og som opgivelser til prøven.

Hvert emne med delemne har sin egen side. Alle siderne har den samme struktur   

Kildebank – Mål 
Rummer ideer til emner, delemner, problemstillinger og kilder samlet i et overskueligt skema. De relevante kompetenceområder med tilhørende færdigheds- og vidensmål er valgt ud og koblet på emner, delemner og kilder.

Padlet 
Padlet er en interaktiv og fælles opslagstavle. De rummer angivelse af: Emne, delemne, problemstilling, mål, kildebank og kilder.

FFM
Det er et krav at undervisningen, opgivelserne og prøven tager udgangspunkt i Forenklede fælles mål. Alle kompetenceområder med tilhørende færdigheds- og vidensmål skal være dækket ligeligt ind med ca. 25 % til hvert område.

Her får du en kobling mellem emner, delemner og FFM.

Lærerhåndbøger og Power Point
Du får en grundig gennemgang af den nye prøveform og de konsekvenser, den har for undervisningen. Du får råd og ideer til planlægningen, undervisningen, forberedelsen og prøven.

Elevhåndbog - Prøven i Kristendomskundskab
Eleverne får en opslagsbog om den nye prøveform til støtte i både undervisningen og tiden frem mod prøven. 

Link til prøvebekendtgørelsen og vejledningen 

Link til Prøvebekendtgørelsen Bilag 1 

Link til Prøvevejledningen 

Videndeling
Siden er under løbende udvikling og udbygning. På SkiveDNA kan vi ikke dække alt ind, så vi modtager gerne dine bidrag til kildebanker med angivelse af: Emne, delemne, problemstillinger og elektroniske kilder. Nedenfor er link til en skabelon, du kan bruge.

Du finder en skabelon til kildebank her

Du kan sende dem til: trno@skivekommune.dk

 

 

 

God fornøjelse

Publiceret 22-09-2016